Technovolt
Calitatea nu este un scop, este o obișnuință.

Educație

COVID-19: screening temperatură corporală12 Mai 2020

În acord cu preocupările generale pentru prevenirea infectării cu virusul Covid-19 și pentru limitarea efectelor pandemiei cauzată de acesta, HT Instruments -unul dintre brandurile pe care TECHNO VOLT le distribuie în România, a implementat, pentru toate modelele de camere... ...

Detalii


Mecanica fluidelor si hidrologie - Notiuni fundamentale de mecanica fluidelor

Descriere

Mecanica fluidelor joacă un rol cheie în multe domenii ale ingineriei. Pentru ingineri este deci crucial să înțeleaga principiile de bază ale mecanicii fluidelor.
Structurile pentru alimentarea cu apă, sistemele de drenaj și protecția apei intră în sfera ingineriei civile. Anumite domenii ale domeniului general al mecanicii fluidelor sunt de importanță secundară în curriculumul de inginerie civilă, cum ar fi principiile de bază ale fluxului compresibil.
Prezentarea de mai jos este împărțită în mai multe secțiuni, cum ar fi: principiile generale ale mecanicii fluidelor care sunt relevante pentru mai multe discipline, ca ecuații de bază, cum ar fi continuitatea și ecuațiile Bernoulli, fluxul de conducte și turbomasinile.
O altă secțiune acoperă subiectele specifice pentru ingineria civilă, cu accent pe ingineria hidraulică. Această secțiune prezintă fluxul canalului deschis, transportul sedimentelor cu canal deschis și fluxul prin medii poroase.
Subsecțiunile sunt precedate de pagini de informații care conțin cunoștințe de bază. Aceste pagini explică relațiile tehnice și fizice într-un mod ușor de înțeles, făcând ușoară abordarea fiecarui subiect. Echipamentele corespunzătoare facilitează apoi demonstrarea practică și investigarea relațiilor.

Înapoi
RO EN

Techno Volt SRL RO 11997742, J40/6282/1999
Bd. Constructorilor 20A, sector 6, Bucuresti
Tel: +4021 220 1302, office@technovolt.ro

Copyright © 2018 Techno Volt SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel