Technovolt
Calitatea nu este un scop, este o obișnuință.

Industrie

COVID-19: screening temperatură corporală12 Mai 2020

În acord cu preocupările generale pentru prevenirea infectării cu virusul Covid-19 și pentru limitarea efectelor pandemiei cauzată de acesta, HT Instruments -unul dintre brandurile pe care TECHNO VOLT le distribuie în România, a implementat, pentru toate modelele de camere... ...

Detalii


Sistem de achizitie date MINITAURsMINITAURs

Descriere

MINITAUR este complet echipat cu cea mai recentă tehnologie și un instrument perfect compact, all-in-one. Bazat pe tehnologia SIRIUS dual core ADC oferă o gamă dinamică uimitoare de 160 dB. MINITAUR are opt canale de intrare analogice universale, opt intrări de mare precizie și un port CAN pentru aplicații auto.

Construit dintr-un bloc solid de aluminiu, MINITAUR este robust și compact. Cu o amprentă de numai 266 x 139 x 109 mm, este un instrument perfect pentru aplicațiile mobile și / sau aerul care necesită un dispozitiv de achiziție mic, dar puternic și fiabil. MINITAUR este extins cu acumulatori BPi2 și BPi4 și compatibil cu toate celelalte interfețe ale instrumentelor SIRIUS. Mai multe informații despre sistemul DAQ MINITAUR puteți găsi aici.

Date tehnice

Caracteristici principale
PC integrat puternic 
Intrări universale ale senzorului (tensiune, tensiune, curent, adaptoare DSI)
Senzor excitabil programabil
SSD detașabil
Extensibil cu SIRIUS
PC încorporat
MINITAURs vine cu un calculator puternic integrat (Intel Core i3) și dispune de interfețe standard precum LAN, WLAN, VGA și HDMI. PC-ul oferă patru porturi USB3, două porturi USB2 suplimentare și un SSD detașabil pentru transfer rapid de date.

Înapoi
RO EN

Techno Volt SRL RO 11997742, J40/6282/1999
Bd. Constructorilor 20A, sector 6, Bucuresti
Tel: +4021 220 1302, office@technovolt.ro

Copyright © 2018 Techno Volt SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel