Technovolt
Calitatea nu este un scop, este o obișnuință.

Industrie

Ce este un Data Logger ?21 Ian 2021

Va recomandam un alt articol -disponibil pe pagina web a partenerului nostru DEWESOFT, referitor la inregistratoarele de date (Data Logger).Parcurgerea acestui articol prilejuieste -celor interesati de subiect - o lectura captivanta, in timpul careia vor afla: ce... ...

Detalii
Ce este Achizitia de Date (Data Acquisition -DAQ sau DAS) ?21 Ian 2021

Va propunem un articol interesant, despre Achizitia de Date (DAQ sau DAS).Un material bogat in continut, oferind raspunsuri detaliate la intrebari esentiale: ce este Achizitia de Date? care sunt caracteristicile si capabilitatile proceselor DAQ? cum si... ...

Detalii


HS-50

Cod: HS-50

Descriere

Anemometrul cu cap orizontal HS-50 a fost proiectat pentru aplicații de cercetare științifică care necesită informații precise și cu privire la direcția vântului în 3 axe.

Acest instrument utilizează o tehnologie avansată de măsurare cu ultrasunete, cu un design unic orizontal care permite o măsurare mai precisă a fluxurilor verticale cu o întrerupere minimă a geometriei anemometrului. Capul are un inclinometru încorporat pentru poziționarea simplă a instrumentului pe un turn sau pe un catarg. O unitate electronică separată permite accesul facil la PRT și 6 intrări analogice.

HS-50 va monitoriza viteza vântului de 0-45m / s, cu o viteză de eșantionare rapidă de 50Hz. Instrumentul poate fi poziționat aproape de pământ sau pentru crăpături de copaci și copaci pentru măsurarea exactă a turbulențelor de suprafață.

 

Înapoi
RO EN

Techno Volt SRL RO 11997742, J40/6282/1999
Bd. Constructorilor 20A, sector 6, Bucuresti
Tel: +4021 220 1302, office@technovolt.ro

Copyright © 2018 Techno Volt SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel