Technovolt
Calitatea nu este un scop, este o obișnuință.

Industrie

Ce este un Data Logger ?21 Ian 2021

Va recomandam un alt articol -disponibil pe pagina web a partenerului nostru DEWESOFT, referitor la inregistratoarele de date (Data Logger).Parcurgerea acestui articol prilejuieste -celor interesati de subiect - o lectura captivanta, in timpul careia vor afla: ce... ...

Detalii
Ce este Achizitia de Date (Data Acquisition -DAQ sau DAS) ?21 Ian 2021

Va propunem un articol interesant, despre Achizitia de Date (DAQ sau DAS).Un material bogat in continut, oferind raspunsuri detaliate la intrebari esentiale: ce este Achizitia de Date? care sunt caracteristicile si capabilitatile proceselor DAQ? cum si... ...

Detalii


Senzor de deformare MuST FBG

Descriere

Senzorii de deformare MuST FBG sunt traductoare care transformă o variație statică sau dinamică a distanței într-o schimbare a lungimii de undă reflectate a unei grile Fiber Bragg pretensionate care poate fi măsurată cu unități de citire SMARTEC.

Senzorul este compus dintr-o parte activă și pasivă. Partea activă conține fibra de măsurare și măsoară deformările dintre cele două capete, transformându-l într-o deplasare în lungime de undă a grilei de fibre Bragg. Partea pasivă este insensibilă la deformări și este utilizată pentru a conecta senzorul la unitatea de citire. În partea pasivă a senzorului, este posibilă instalarea unei  fibre optice  pentru detectarea și compensarea temperaturii.

Senzorii sunt disponibili în configurație cu un singur capăt, cu două capete și in lanț. Folosind unitățile de citire, este posibil să conectați până la 7 senzori cu compensare la temperatură întreagă pe același canal (sau până la 4 cu compensare temperatură + 4 fără). Senzorii sunt terminați cu conectori E2000-APC sau dupa specificațiile utilizatorului.

Senzorii pot fi instalați rapid și ușor fără a afecta programul de construcție. Acestea pot fi încastrate direct în beton și mortare sau montate pe suprafață.

 

Înapoi
RO EN

Techno Volt SRL RO 11997742, J40/6282/1999
Bd. Constructorilor 20A, sector 6, Bucuresti
Tel: +4021 220 1302, office@technovolt.ro

Copyright © 2018 Techno Volt SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel