Technovolt
Calitatea nu este un scop, este o obișnuință.

Industrie

Ce este un Data Logger ?21 Ian 2021

Va recomandam un alt articol -disponibil pe pagina web a partenerului nostru DEWESOFT, referitor la inregistratoarele de date (Data Logger).Parcurgerea acestui articol prilejuieste -celor interesati de subiect - o lectura captivanta, in timpul careia vor afla: ce... ...

Detalii
Ce este Achizitia de Date (Data Acquisition -DAQ sau DAS) ?21 Ian 2021

Va propunem un articol interesant, despre Achizitia de Date (DAQ sau DAS).Un material bogat in continut, oferind raspunsuri detaliate la intrebari esentiale: ce este Achizitia de Date? care sunt caracteristicile si capabilitatile proceselor DAQ? cum si... ...

Detalii


Senzor DiTeSt SMARTprofile

Cod: 11.1030

Descriere

Senzorii DiTeSt SMARTprofile sunt conceputi pentru deformarea distribuită (strain mediu) și monitorizarea temperaturii pe distanțe lungi, folosind tehnologiile BOTDR / BOTDA (Brillouin scattering).

Senzorul DiTeSt SMARTprofile este alcătuit din două fibre optice lipite și două libere într-un singur mod, încorporate într-un profil termoplastic din polietilenă. Fibrele lipite sunt utilizate pentru monitorizarea tensiunii, în timp ce fibrele libere sunt utilizate pentru măsurarea temperaturii (cantitativ dacă deformarea senzorului <0,2%, calitativ dacă deformarea senzorului> 0,2%) și pentru a compensa efectele de temperatură asupra fibrelor lipite. Pentru redundanță, sunt incluse două fibre pentru monitorizarea atât a tensiunii cât și a temperaturii. Profilul în sine oferă o bună rezistență mecanică, chimică și la temperatură. Dimensiunea redusă a profilului face ca senzorul să fie ușor de transportat și instalat prin încorporarea în beton sau mortare, lipire sau strângere. Senzorul SMARTProfile este conceput pentru a fi utilizat în condiții de mediu care se găsesc în mod obișnuit în aplicații civile, geotehnice și petrol și gaze. Cu toate acestea, acest senzor nu poate fi utilizat în medii cu temperaturi extreme sau în medii cu agenți chimici agresivi. Nu este recomandat pentru instalare sub radiații UV permanente (de exemplu, soare) fără o protecție suplimentară sau o bandă de aluminiu.

Cablul de detectare SMARTprofile este livrat pe bobine cu toate accesoriile necesare, cum ar fi terminalele și conectorii (E2000, FC-PC sau alții).

 

Înapoi
RO EN

Techno Volt SRL RO 11997742, J40/6282/1999
Bd. Constructorilor 20A, sector 6, Bucuresti
Tel: +4021 220 1302, office@technovolt.ro

Copyright © 2018 Techno Volt SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel