Technovolt
Calitatea nu este un scop, este o obișnuință.

Industrie

Ce este un Data Logger ?21 Ian 2021

Va recomandam un alt articol -disponibil pe pagina web a partenerului nostru DEWESOFT, referitor la inregistratoarele de date (Data Logger).Parcurgerea acestui articol prilejuieste -celor interesati de subiect - o lectura captivanta, in timpul careia vor afla: ce... ...

Detalii
Ce este Achizitia de Date (Data Acquisition -DAQ sau DAS) ?21 Ian 2021

Va propunem un articol interesant, despre Achizitia de Date (DAQ sau DAS).Un material bogat in continut, oferind raspunsuri detaliate la intrebari esentiale: ce este Achizitia de Date? care sunt caracteristicile si capabilitatile proceselor DAQ? cum si... ...

Detalii


Ssenzor de strain Must FBG

Descriere

Traductoarele de deformare FBG sunt elemente care transformă o variație statică sau dinamică a distanței într-o schimbare a lungimii de undă reflectate a unei grile de fibre Bragg pretensionate care poate fi măsurată cu unitățile de citire FBG ale SMARTEC.

Senzorii de strain sunt concepuți pentru a fi lipiți sau sudați la structuri și componente (metalice, beton etc.). Acești senzori sunt versiuni de fibră optică echivalente ale senzorilor de strain convenționali, dar complet pasivi, oferind insensibilitate inerentă la deviația indusă de mediu.

Este proiectat pentru a fi sudat pe suprafețe metalice, oferind o creștere semnificativă a productivității în procesul de instalare. Acest senzor are un capac opțional de protecție metalică pentru instalare în medii severe.

Acesta este un senzor ușor și robust pentru aplicații atât în ​​structurile din oțel, cât și din beton, unde fibra optică FBG este încapsulată în polimer armat cu fibră de carbon (CFRP).

Acești senzori au o precizie și o rezoluție ridicată, imunitate la scântei electrice și EMI / RFI. Acestea sunt compatibile cu cele mai comune unități de măsurare FBG și sunt adecvate pentru teledetecție, fiind posibile instalarea lor la kilometri distanță de unitatea de măsurare și conectarea mai multor senzori într-o singură fibră optică.

 

Înapoi
RO EN

Techno Volt SRL RO 11997742, J40/6282/1999
Bd. Constructorilor 20A, sector 6, Bucuresti
Tel: +4021 220 1302, office@technovolt.ro

Copyright © 2018 Techno Volt SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel