Technovolt
Calitatea nu este un scop, este o obișnuință.

Industrie

Ce este un Data Logger ?21 Ian 2021

Va recomandam un alt articol -disponibil pe pagina web a partenerului nostru DEWESOFT, referitor la inregistratoarele de date (Data Logger).Parcurgerea acestui articol prilejuieste -celor interesati de subiect - o lectura captivanta, in timpul careia vor afla: ce... ...

Detalii
Ce este Achizitia de Date (Data Acquisition -DAQ sau DAS) ?21 Ian 2021

Va propunem un articol interesant, despre Achizitia de Date (DAQ sau DAS).Un material bogat in continut, oferind raspunsuri detaliate la intrebari esentiale: ce este Achizitia de Date? care sunt caracteristicile si capabilitatile proceselor DAQ? cum si... ...

Detalii


Statie inclinometru

Descriere

RxTx Telependulum este un dispozitiv sofisticat și precis de măsurare optoelectronică a deplasării orizontală și verticală. Mai precis, RxTx măsoară poziția relativă a unui fir pendul în axele X, Y și Z (Opțional).

Acesta include un datalogger încorporat care permite măsurătorile să fie preluate și stocate de la distanță. Două porturi de comunicații permit transmiterea datelor către locații de la distanță printr-un modem opțional. Toate comenzile pot fi executate local prin celălalt port de consola sau de la distanță prin legături telefonice dedicate sau comutate prin intermediul unei rețele de comunicații.

RxTx Telependulum oferă utilizatorului un instrument digital extrem de precis și stabil, care se găsește într-un dulap compact, robust și rezistent la intemperii. Echipat cu o fantă foarte practică, acesta poate fi instalat fără demontarea sistemului pendul, fie standard, fie inversat.

 

Înapoi
RO EN

Techno Volt SRL RO 11997742, J40/6282/1999
Bd. Constructorilor 20A, sector 6, Bucuresti
Tel: +4021 220 1302, office@technovolt.ro

Copyright © 2018 Techno Volt SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel