Technovolt
Calitatea nu este un scop, este o obișnuință.

Industrie

Ce este un Data Logger ?21 Ian 2021

Va recomandam un alt articol -disponibil pe pagina web a partenerului nostru DEWESOFT, referitor la inregistratoarele de date (Data Logger).Parcurgerea acestui articol prilejuieste -celor interesati de subiect - o lectura captivanta, in timpul careia vor afla: ce... ...

Detalii
Ce este Achizitia de Date (Data Acquisition -DAQ sau DAS) ?21 Ian 2021

Va propunem un articol interesant, despre Achizitia de Date (DAQ sau DAS).Un material bogat in continut, oferind raspunsuri detaliate la intrebari esentiale: ce este Achizitia de Date? care sunt caracteristicile si capabilitatile proceselor DAQ? cum si... ...

Detalii


Sursa în comutație (36V, 10A, 360W) cu interfețe USB, RS485, LAN - Peaktech P1895

Cod: P1895

Descriere

Această sursă de alimentare programabilă de înaltă performanță, bazată pe o tehnologie cu microprocesor, permite programarea și configurarea tuturor parametrilor fie din tastatura dispozitivului, fie de la distanță, prin intermediul unui PC.
Ecranul LCD color face extrem de facilă setarea parametrilor de funcționare și afișează în timp real valorile de ieșire pentru tensiune, curent și putere atât numeric, cât și în format grafic.
Setările se operează prin sistemul de meniuri grafice, ceea ce permite utilizatorului să controleze simplu programarea numeroaselor caracteristici și funcții.
Sursa este echipată cu porturi LAN, USB și RS-485 pentru control la distanță, programare, monitorizare și achiziție de date prin intermediul interfeței PC sau prin intermediul comenzilor SCPI.

Date tehnice

  • Ieșire 0-36 V / 0-10A
  • Rezoluție 10mV si 10mA
  • Protecții: supratensiune și supracurent
  • 9 configurații de ieșire presetabile
  • Memorarea valorilor parametrilor de ieșire

 

 

Înapoi
RO EN

Techno Volt SRL RO 11997742, J40/6282/1999
Bd. Constructorilor 20A, sector 6, Bucuresti
Tel: +4021 220 1302, office@technovolt.ro

Copyright © 2018 Techno Volt SRL. Toate drepturile rezervate. Design web și programare - Vectorpixel